Ez nem más, mint az almaszirom!
Adalékanyag-, aroma-, és hozzáadott cukor-mentes
Bővebben: Nasi, ami egészséges?
Ismerjük meg a sárgarépa jótékony hatásait!
Tényleg jobb lesz tőle a látásunk?
Na és mi a helyzet a fütyüléssel?
Bővebben: Miért is olyan egészséges a sárgarépa?Ez az egyik olyan értékes gyümölcs, amiből lekvárt is készítünk!
A Szatmári Ízek Szilvalekvárban sincs hozzáadott cukor, ízfokozók, adalékanyagok, és tartósítószer sem!
100 gramm lekvároz 350 gramm szilvát használunk fel!
Bővebben: Mit érdemes tudnunk a szilváról?
Ismerjétek meg a paprika hatásait!????️
Tudtátok, hogy Szent-Györgyi Albert a paprikából nyerte ki a legtöbb aszkorbinsavat és ezzel sikerült bizonyítania a C-vitamin létezését? A felfedezéséért orvosi Nobel-díjat is kapott.
Bővebben: Miért hasznos a paprika?
Kedves Oldal-látogatóink!
Mint tudjátok, számos Iskolába juttattunk zöldségeket és gyümölcsöket az Iskolagyümölcs program keretein belül, hogy támogassuk a gyermekek egészséges táplálkozási szokásainak kialakítását!
Most bemutatjuk egyenként ezen élelmiszereket, hogy megismerjétek, vajon miért is olyan hasznosak a szervezet számára?
Az első ilyen alapanyagunk lesz: a PARADICSOM!
Bővebben: Miért hasznos a paradicsom?
Kedves Iskolagyümölcsös gyermekek!
Egészség Tündérünk szeretné, ha megmutatnátok Neki tudásotokat,
ezért egy Egészség Totót állított össze Nektek!
Töltsétek ki Totónkat, és nyerjetek értékes nyereményeket!
Bővebben: Egészség TOTÓKedves Iskolagyümölcsös gyerekek! Szeretnénk segítséget kérni Tőletek!
Rajzoljátok le Nekünk, hogy milyennek képzelitek el az EGÉSZSÉG TÜNDÉRT!
Tudjátok ki EGÉSZSÉG TÜNDÉR?
Bővebben: Egészség Tündér rajzpályázatVelünk is találkozhattok az OMÉK-en, a G PAVILONBAN leszünk!????????
Mindenkit szeretettel várunk!
Termékeinket a helyszínen meg is vásárolhatjátok!
Hírünk Debrecenben (2016)
A debreceni megjelenésű Hajdú-Bihari Napló online változata cikkénék változtatás nélküli másolata.
2016. április 6.
Több friss gyümölcsöt juttatni az iskolákba
Bővebben: Sajtóhír 2016A brokkolit már a rómaiak is ismerték és termesztették, Brassicának nevezték, ezt a nevet vette át az olasz nyelv is.
A cékla a Földközi-tenger környékén őshonos, már ie. 3000-ben ismerték. Magyarországom a XVII. században vált ismertté.
Orvosok kutatásai szerint, terhesség alatt a rendszeres alma fogyasztás csökkenti a gyermekben az asztma kialakulását.