szatmri izek logo 100

HomeTájékoztatókTájékoztató az iskoláknak

Tájékoztató az iskoláknak

szatmri izek logo 100

Tisztelt Tankerületi Igazgató Nő/Úr!

Mint az előző levelünkben is utaltunk rá, a VM előzetes információnk szerint a 2014-2015 iskolagyümölcs-program kísérőintézkedésére pályázatot fog kiírni.

Mi szeretnénk, ha ezek a kísérőintézkedések minél inkább találkoznának az iskolák igényeivel.

Szeretnénk megkérni, hogy igényeiket amelyek a legjobban szolgálják az intézmények igényeit összegyűjtenék és leírnák felénk.

Mi szeretnénk kóstoltatást tartani a gyerekek részére almachipsből, lekvárból az eddigi zöldségeken és gyümölcsökön túlmenően.

Az egészséges életmódra nevelés érdekében meghirdetnénk a „legegészségesebb osztály” címet, ahol a gyerekek induló és év végi test tömegindexében bekövetkezett változásokat díjaznánk.

Fotópályázatot hirdetnénk gyümölcskompozícióra.

Az almaolimpia keretében a győztes sportoló osztályt díjaznánk.

A pedagógus kollégák részére küldenénk kóstoltatást, hogy a gyerekek felé tudják a zöldség-gyümölcsöt népszerűsíteni.

Ezek egyenlőre az ötletek, de várnánk Önöktől is az igényeket.

Kérjük az összegyűjtött ötleteket részünkre megküldeni szíveskedjenek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mal címre.

Csenger, 2014. augusztus 26.

Tisztelettel:

Gulácsi Mihály
ügyvezető igazgató

Csaholczi László
kereskedelmi igazgató

 


szatmri izek logo 100

 

Tisztelt Tankerületi Igazgató Nő/Úr!

2014. augusztus 15.-én megkaptuk az MVH által elfogadott szállítható iskolagyümölcs-programban szereplő mennyiségeket és végleges adatokat tartalmazó határozatot.

Szeptember 01-től 4 héten keresztül (első ciklus) szállítunk hetente minden 1-6 osztályos tanuló részére 2adag szilvát (1 gyümölcskosár 4 gyerek adagja) és 2 adag, azaz 2 darab almát.

A kiosztás feltételeinek megismerése végett augusztus 25. kezdődő héten minden új partnerünket felkeressük a kapcsolat felvétel céljából és keressük a kiosztásért felelős személyt.

A Minisztérium a kísérő intézkedésekre ismereteink szerint szeptember hónapban pályázatot fog kiírni, mivel a szerződésben nem szerepelnek ezek az intézkedések.

Mi ettől függetlenül mindazon kísérőintézkedést, amit az elmúlt években megvalósítottunk el kívánjuk indítani (ajándék almachips, verseny indítása, kóstoltatás, oktatási CD eljuttatása stb.) Továbbra is lehetőséget nyújtunk a pedagógus kollégák és iskolai dolgozók részére kedvezményes vásárlásra és heti kiszállításra. Termékeink természetes alapanyagból csak egészséges termékek, amelyek listáját az iskolagyümölcs-program kiosztásért felelős személyek, kollégák átadják.

Bízunk benne, hogy elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal, mi mindent megteszünk ennek érdekében.

Bármilyen kérdés felmerül, kérem forduljanak hozzánk bizalommal.

A megkötött szerződések egy másolati példányát eljuttatjuk Önökhöz, ennek a 93%-át hagyta jóvé az MVH, így ilyen mértékben tudunk teljesíteni.

Új elérhetőségünk: www.suligyumolcs.hu

www.szatmari-izek.hu

Csenger, 2014. augusztus 21.

Tisztelettel:

Gulácsi Mihály
ügyvezető igazgató
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csaholczi László
kereskedelmi igazgató
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A brokkoli

brokkoli A brokkolit már a rómaiak is ismerték és termesztették, Brassicának nevezték, ezt a nevet vette át az olasz nyelv is.

Bővebben...

A cékla

cekla

A cékla a Földközi-tenger környékén őshonos, már ie. 3000-ben ismerték. Magyarországom a XVII. században vált ismertté.

Bővebben...

Az alma

apple Orvosok kutatásai szerint, terhesség alatt a rendszeres alma fogyasztás csökkenti a gyermekben az asztma kialakulását.

Bővebben...